Fragtmand optaget på videoovervågning

Jeg må indrømme, at jeg i går blev rigtig glad for min videovervågning, det er altid en rar fornemmelse når mn kan dokumenterer sin påstand. Det er selvfølgelig knap så rart når det drejer sig om personer/firmaer man normalt har tillid til.

Vores 12 år gamle opvaskemaskine var stået af, og vi havde derfor bestilt en ny på Internettet til levering på adressen med fragtmanden. Nu er det jo sådan, at leveringen skulle ske mellem kl. 8:00 og 17:00, det er altså et ret langt spænd man skal være hjemme i.

Jeg skulle jo have knægten kørt i børnehave, og selvfølgelig ringer fragtmanden da jeg netop ankommer til børnhaven, og vi aftaler, han skal stille opvaskeren i carporten, jeg vil jo være hjemme 5-10 minutter efter, så sandsynligheden for, at nogle skulle finde på at stjæle den i den periode anså jeg for værende lig nul. Derfor, så bad jeg fragtmanden om at selv sætte et par krydser på leveringssedlen, da jeg jo ikke selv kunne skrive under.

Da jeg så kommer hjem, så står der ingen opvasker i carporten som aftalt, og jeg bander og svovler og er rimelig pissed, det må jeg nok indrømme, og syntes det er frækt, at nogen kunne fjerne den så hurtigt efter leveringen.

For ca. 3 uger siden, fik jeg et godt tilbud på videoovervågning fra Alarmkompagniet, og heldigvis for det!

Jeg tjekkede derfor harddisken med optagelser fra overvågningskameraet for at se hvem den idiot var der havde neglet min opvasker.

Jeg kan se på videoen fragtmanden ankommer, jeg kan se han ringer på døren og derefter tager han sin mobil op af lommen og ringer, og tidspunktet passer med det tidspunkt hvor jeg blev ringet op – så langt så godt.

Det næste der sker er, at fragtmanden kører igen!!!!

Nå, vi kunne jo have misforstået hinanden, så jeg venter indtil kl. 17:00 og ringer så til fragtfirmaet for at høre hvor min opvasker bliver af. “Den er da leveret” er svaret ….. SAY WHAT?

Jeg fortæller hvad jeg aftale med fragtmanden i telefonen og hvad jeg havde set på min videoovervågning og de spurgte om jeg havde mulighed for at sende dem en kopi af min optagelse, det var åbenbart ikke første gang den pågældende fragtmand havde lavet det nummer, men denne gang var det ikke påstand mod påstand, nu lå der nogle klare beviser.

2 dage efter kom min opvasker – denne gang med en ny fragtmand og derudover en stor købmandskurv fra fragtfirmaet med tak for hjælpen.

2 tanker om “Fragtmand optaget på videoovervågning”

  1. Jeg har netop fået sat overvågningskamera op 3 steder rundt om min ejendom. Alt i alt blev det 2991 kr. og så er hele huset dækket ind. Nemt at sætte op og indstille – virker perfekt. Jeg kan nu tjekke op om alt er vel via min Iphone. En tyveknægt eller røver vil da vælge et andet hus en mit 🙂

    Prøv at kik ind hos http://www.danskhjemmesikkerhed.dk hvor der er et hav af gratis råd og mange gode produkter. Og nej, jeg er ikke ansat i firmaet 🙂

  2. Haha fed historie. Det er jo skønt at høre om når tyven blev fanget. Tænk hvor mange gange han må have lavet det nummer. Og tak til Henrik for linket. Jeg har nu selv 3 kameraer og er stadig ret overrasket over kvaliteten trods en relativt lav pris på Foscam. Jeg købte også nogle beslag til mit bryggersvindue nu jeg var derinde – superpriser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *