Jeg vil tror jeg vil være skuespiller

Her i går aftes sad jeg og så en udsendelse på tv der handlede om, hvordan man blev skuespiller og det var faktisk en ret interessant  udsendelse. Man fulgte en ung pige (Signe) fra start til slut og det er faktisk nogle ret spændende ting en skuespiller skal kunne.

Da Signe havde taget en beslutning om at blive filmskuespiller, ledte hun på Internettet efter oplysninger om hvordan hun kom i gang, og hun startede med, at kigge på hjemmesiden for Det Danske Filmskuespillerakademi hvor hun fandt rigtig meget brugbar information omkring det at blive filmskuespiller.

Blandt andet kunne hun se, at de tilbød en hel del kurser i tekniske ting som sangteknik, meisnerteknik og ikke mindst hvordan en casting foregår, alt sammen noget som er relevant for en kommende skuespiller.

Signe deltog i en lang række af de kurser som Det Danske Filmskusepillerakademi tilbød, og det rustede hende til at tage beslutningen om, at tage akademiets 12 ugers skuespillerkursus – en beslutning hun ikke fortrød.

Nu skal jeg ikke gengive hele udsendelsens indhold her, men jeg blev faktisk ret overrasket over, hvor mange ting man som skuespiller skal kunne, man ved jo aldrig hvilken rolle man bliver tilbudt og man skal derfor kunne lidt af hvert.

Nu overvejer jeg seriøst, om jeg skal gå skuespillervejen, og det er jeg faktisk ret så besluttet på jeg skal, ikke bare skuespiller, men filmskuespiller.

Vi ses på det hvide lærred 🙂

8 tanker om “Jeg vil tror jeg vil være skuespiller”

  1. You can definitely see your expertise in the work you
    write. The arena hopes for more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe.
    Alll the time follow you heart.

  2. Great weblog right here! Additionally your website loads up fast!

    What web host are you using? Can I get your affiliate hyperlink for your host?
    I desire my site loaded up as fast as yours lol

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *