traktorparkering i København

I denne måned, løb en større demonstration af stablen i København, bestående af danske landmænd, som tog turen til København i deres traktorer.

Nu er København jo ikke ligefrem det nemmeste sted at finde en parkeringsplads, især ikke til store traktorer, og derfor blev mere eller mindre heldige alternativer taget i brug.

Denne form for parkering, indbød jo naturligvis til parkeringskontrol fra de københavnske parkeringsvagter, som fik sig en rigtig god dag.

Nu er der jo ret sjældent monteret en p-skive i en traktor når man køber en sådan, og mangler p skiven, så er det jo rimelig svært at oplyse om parkeringstidspunktet.

Der blev noteret rigtig mange bøder for parkeringsforseelser til de besøgende landmænd, som ikke rigtig kunne se fornuften i brugen af ordet parkeringsservice, en service de efter egne udsagn godt kunne have undværet.

Mange af de deltagende bønder mente, at man burde eftergive kravet til dem som havde fået parkeringsbøde, men de kunne vel blot have undersøgt hvordan reglerne var inden de tog traktoren til københavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *