Elektriker fra Farum reddede påsken

Sikke da en påske vi har haft i år, vejret har jo været helt forrygende, med masser af sol og varme, men for vores vedkommende, desværre også uden strøm.

Skærtorsdag opstod der en eller anden form for overspænding i vores elektriske installationer, ikke jeg aner noget som helt om hvordan og hvorfor noget sådant opstår, men det var der heldigvis en elektriker i Farum der havde helt styr på.

Nu ligger Farum godt nok et pænt stykke vej fra hvor vi bor, men at finde en elektriker der ville køre ud i påsken var godt nok ikke lige til at finde i lokalområdet, så gode råd var dyre, det er jo lidt trist at undvære varm mad og ikke mindst et bad efter en hård dag i haven.

Vores nabo, har tidligere brugt den omtalte elektriker i Farum, så vi opgav at finde en lokal elektriker, og ringede til MM Elektric som stod klar til at yde os en enestående service. Der ankom ret hurtigt en elektriker, og efter en lille ½ times fejlsøgning, fandt elektrikeren årsagen til overspændingen og fik fejlen udbedret.

Der var åbenbart et eller andet gnaverdyr der havde set sig lun på nogle ledninger, hvilket havde medført en kortslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *